Sculpture garden

y2ySaxVrlFEfS23Bdxy8swKXLNo

The owners of this 6 acre plot challenged us to redesign the entrance to the garden. Our solution was to create a contemporary gateway that opened up the space forming a vista to the landscape beyond.

The level was reduced to create flat terraces supported by stone walls. Steel sculptures with laser cut holes provide verticality which enables framed views to the rest of the garden.

 

Designed by Brendan Vaughan and Leon Davis

 

 

Brendan Vaughan Garden Design

Garden Design Manchester - Cheshire - Lancashire

Click on the thumbnails to view gallery

IMG_1718_800x600
press to zoom
garden design cheshire
press to zoom
_DSC0235_1024x680
press to zoom
_DSC0242_1024x680
press to zoom
_DSC0241_1024x680
press to zoom
_DSC0256_1024x680
press to zoom
_DSC0245_1024x680
press to zoom
_DSC0239_1024x680
press to zoom
_DSC0263_510x768
press to zoom
_DSC0181_1024x680
press to zoom
1/1

Sculpture garden